Сенат США погодився продовжити податкові пільги на фонд зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сенат США погодився продовжити податкові пільги на фонд зарплати

Казна та Політика
177
Сенат конгресу США в суботу проголосував за продовження на два місяці терміну дії податкових пільг на фонд заробітної плати. За продовження висловилися 89 сенаторів, проти - десять. Тепер рішення належить прийняти палаті представників, передає РИА Новости.
Питання продовження "податкових канікул" обговорюється в обох палатах конгресу вже багато місяців. Кілька днів тому палата представників прийняла свій варіант законопроекту про продовження пільг, проте розгляд документа в сенаті було заблоковано в середу головою республіканської меншості Мітчем Макконнеллом.
Як формальну причину для заперечень республіканці називали намір авторів законопроекту включити до нього вимогу про обов'язковий огляд низки категорій населення, в тому числі тих, хто отримує допомогу з безробіттю, на вживання наркотиків.
Зіткнувшись з опором республіканців при розгляді важливого для адміністрації законопроекту, Білий дім не виключив, що може піти на поступки політичним опонентам в інших питаннях. Зокрема, офіційний представник Білого дому Джей Карні не виключив, що адміністрації доведеться в ім'я компромісу з законодавцями відмовитися від давно виношуваної ідеї підвищення податків для багатих американців.
Президент США Барак Обама планував 17 грудня відправитися на Гаваї, де його сім'я традиційно проводить зимові канікули, але заявив, що поїде тільки коли буде впевнений у тому, що американцям з 1 січня не доведеться платити збільшені податки.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас