В Україні презентували нову вітчизняну авіакомпанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні презентували нову вітчизняну авіакомпанію

966
Міжнародний аеропорт "Сімферополь" презентував дочірнє підприємство - авіакомпанію "Кримські зорі". Структура взяла в лізинг два літаки "Сааб" у "Південних авіаліній" (Одеса).
Поки "Кримські зорі" будуть здійснювати рейси з Сімферополя до Донецька, Одеси, Харкова та Києва.
"Мінімальна вартість квитка в Донецьк, Одесу і Харків - 1080 грн., до Києва буде трохи більша, тому що летіти далі", - сказав журналістам голова наглядової ради аеропорт "Сімферополь" Сергій Васютін.
У планах - розширення авіасполучення: відкриття рейсів у столицю Вірменії Єреван і два російські міста: Краснодар і Ростов-на-Дону.
Учора в другій половині дня кримська авіакомпанія здійснила перший авіарейс, на літаку Saab, який може прийняти на борт більше 30 пасажирів, у Криму з Одеси прибули 4 пасажири. "Ну, ми й цьому раді, я думав: буде менше", - зізнався пан Васютін.
Зі свого боку голова Республіканського комітету з транспорту і зв'язку Микола Черевков повідомив, що авіакомпанія планує взяти в 2012 р. в лізинг три "Боїнги": два - до літа і один - до осені.
Довідка. Аеропорт "Сімферополь" створений в 1936 р., він має в своєму розпорядженні дві злітно-посадочні смуги і може приймати всі типи пасажирських і вантажних повітряних суден.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас