Обстановка останнього будинку Майкла Джексона виставлена ​​на торги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обстановка останнього будинку Майкла Джексона виставлена ​​на торги

151
Аукціонний дім Julien's сьогодні проведе розпродаж меблів, предметів побуту та декоративних прикрас з останнього житла поп-короля Майкла Джексона, в якому він помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя. Про це повідомляє РИА Новости.
Крісла, картини, посуд, лампи і дзеркала, які оточували Джексона в останні місяці, дні і хвилини його життя, виставлені з вілли за адресою 100 Північ Керолвуд (100 North Carolwood Drive), розташованої в одному з найреспектабельніших місць Лос-Анджелеса на Холмбі-Хіллз, яке наряду з Беверлі-Хіллз і Бел-Ейр називають "платиновим трикутником".
За життя співак орендував віллу, побудовану в 2002 році і площею близько 1600 квадратних метрів за ціною 100 тисяч доларів на місяць. Сюди він переселився після того, як з фінансових причин змушений був продати своє знамените казкове ранчо "Неверленд" в 2008 році. "Неверленд" він називав своїм єдиним у житті справжнім домом.
Судячи з предметів останнього пристановища знаменитості, Майкл Джексон віддавав перевагу королівському стилю - маєток з двома вітальнями, особистим кінотеатром і 7-а спальнями було заставлено меблями в стилі Людовика XIV і Людовика XVI. Житель апартаментів любив східні килими, західноєвропейський краєвид 17-18 століть, китайський фарфор, японські вази.
З молотка підуть два роялі 19 століття - прикрашений інкрустаціями німецький C.Gunther & Sohne і французький, маркований як Medailled D'or et d'argent / Boisselot et Fils / Facteurs du Roi - організатори розраховують отримати за них до 6-8 тисяч доларів.
Узголів'я масивної ліжка у вікторіанському стилі, на якому спав Джексон, оцінене в 3-4 тисячі доларів. Дощечку, на якій хтось з дітей Майкла вивів на кухні "Посміхайся, це безкоштовно", пропонується купити за 300-400 доларів.
Всього до торгів запропоновані понад 500 лотів.
Нагадаємо, Майкл Джексон помер після того, як його особистий лікар Конрад Мюррей дав музиканту надмірну дозу препарату пропофол, який у взаємодії з іншими препаратами, у тому числі заспокійливими, став причиною загибелі співака. Лікар, який заперечує свою провину, був засуджений судом присяжних до 4 років тюремного ув'язнення.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас