Стросс-Кан вперше після секс-скандалу виступить на економічному форумі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стросс-Кан вперше після секс-скандалу виступить на економічному форумі

126
Колишній глава МВФ Домінік Стросс-Кан в понеділок виступить на економічному форумі в Пекіні, інформує в суботу французька радіостанція Ероп-1.
Очікується, що Стросс-Кан виголосить промову на заході, організованому китайською компанією NetEase, що займається в КНР питаннями, пов'язаними з інтернетом.
Крім Стросс-Кана у форумі візьмуть участь близько 60 економістів і 200 керівників китайських підприємств. Радіостанція зазначає, що це буде перший подібний виступ колишнього директора-розпорядника МВФ після скандалу, що вибухнув навесні цього року в США.
Як повідомлялося, екс-глава МВФ Домінік Стросс-Кан каже, що його зв'язок з покоївкою нью-йоркського готелю був "за взаємною згодою, але нерозумним" і каже, що це коштувало йому можливості стати новим президентом Франції.
Нагадаємо, Домінік Стросс-Кан був арештований в Нью-Йорку 14 травня за звинуваченням в домаганнях і спробі зґвалтування покоївки в нью-йоркському готелі Sofitel. Згодом прокурори зняли всі звинувачення, після чого Стросс-Кан зміг повернутися до Франції.
Пізніше французька прокуратура почала попереднє розслідування в рамках позову письменниці Трістан Банон, яка також звинуватила Стросс-Кана в спробі зґвалтування. Восени прокуратура повідомила, що існуючі докази вказують на зазіхання сексуального характеру, але переслідування за цією підставою неможливе, у зв'язку із закінченням терміну давності.
Між тим, адвокат Стросс-Кана припускає, що звинувачення в сексуальних домаганнях, які зіпсували його політичну кар'єру, є змовою.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас