"Союз Чорнобиль Україна": Меморандум між урядом і чорнобильцями виконано на 90% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Союз Чорнобиль Україна": Меморандум між урядом і чорнобильцями виконано на 90%

Казна та Політика
380
Меморандум між урядом і чорнобильцями виконано на 90%. Про це заявив президент Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль Україна" Юрій Андрєєв під час проведення XII звітно-виборної конференції "Союз Чорнобиль Україна", яка відбулася 17 грудня, передає прес-служба Кабміну.
За його словами, в даний час з усіх ключових питань, які турбували чорнобильців, вже знайдено компроміс, уряд прийняв документи, згідно з якими будуть перераховані і відповідно підвищені пенсії чорнобильцям.
Щодо проблеми виплат пенсій за рішеннями судів, президент організації висловив думку, що рішення судів безумовно повинні виконуватися, однак їх виконання не повинно порушувати права інших категорій громадян.
"Рішення судів не повинні виконуватися за рахунок припинення виплат іншим категоріям чорнобильців", - підкреслив Андрєєв.
Нагадаємо, 14 грудня між Київською міською державною адміністрацією (КМДА) і організацією "Союз Чорнобиль Україна" був підписаний меморандум, згідно з яким КМДА на 10% збільшить фінансування чорнобильських пільг в 2012 році.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас