Intel об'єднує чотири мобільні підрозділи в один — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel об'єднує чотири мобільні підрозділи в один

256
Для того щоб більш ефективно боротися за мобільний ринок, корпорація Intel прийняла рішення про об'єднання чотирьох підрозділів у новий підрозділ з розробки мобільних і телекомунікаційних рішень, повідомляє Reuters з посиланням на представника компанії.
Об'єднані будуть підрозділи, що займаються розробкою процесорів для нетбуків і планшетів, смартфонів, чіпів зв'язку (Wi-Fi, WiMAX, Bluetooth) і підрозділ, до складу якого входить придбаний в січні 2011 р. бізнес Infineon Technologies (випуск чіпів для підтримки стандартів мобільного зв'язку 2G, 3G і 4G).
Нову групу очолять Майк Белл і Герман Еул. Белл прийшов в Intel в 2010 р. До цього він обіймав керівну посаду в Palm, а до Palm працював в Apple. У свою чергу Герман Еул - колишній керівник одного з напрямків Infineon, володар наукового ступеня з широким послужним списком.
Нові зміни фіналізують процес реструктуризації мобільного бізнесу Intel. У березні 2011 р. компанію покинув Ананд Чандрасехер, який відповідав за розробку процесорів для смартфонів. Керівництво Intel залишилося незадоволене тими темпами, якими Intel рухається в новий сегмент.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас