Київрада передала земельну ділянку "Преси України" під будівництво торгово-розважального комплексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада передала земельну ділянку "Преси України" під будівництво торгово-розважального комплексу

401
Київрада прийняла рішення про будівництво житлово-офісного торгово-розважального комплексу на земельній ділянці площею 3 га по вул. Анрі Барбюса, 52/1. Дане рішення підтримали 86 депутатів з зареєстрованих 107 в залі засідань, передає кореспондент РБК-Україна.
Необхідно відзначити, даний проект був винесений "з голосу" головою земельної комісії Анатолієм Шевченком.
Голова фракції БЮТБ в Київраді Тетяна Меліхова наголосила, що зараз на даній ділянці знаходиться друкарня державного видавництва "Преса України". За її словами, згідно з проектом рішення, земельна ділянка площею 3,1863 га передається тому ж державному видавництву "Преса України", але вже для будівництва житлово-офісного торгово-розважального комплексу. "Або це змова видавництва з бізнесменами, або - умова, поставлена "Пресі України" чиновниками КМДА... Оскільки державне підприємство не має права розпоряджатися майном, яке належить державі, зрозуміло, що за цією справою стоїть влада", - сказала Меліхова. Депутат припустила, що державне підприємство таким чином продасть територію, на якій існує його друкарня, інвестору. "Приватник побудує на згаданій землі розважальний комплекс, а згодом відведе земельну ділянку під себе", - сказала вона.
Згідно з рішенням сесії Київради від 17.12.98, земельна ділянка за адресою вул. Анрі Барбюса, 52/1 надана в постійне користування ДВ "Преса України" для експлуатації та обслуговування друкарні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас