Новозеландська церква змусила Діву Марію здати тест на вагітність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новозеландська церква змусила Діву Марію здати тест на вагітність

55
Новозеландська Церква святого Матвія в Окленді випустила різдвяний рекламний постер, на якому Діва Марія зображена з тестом на вагітність.
На постері майбутня мати Ісуса Христа тримає в одній руці позитивний тест на вагітність, а іншою в здивуванні прикриває рот, повідомляє Лента.ру з посиланням на сайт церкви.
Як повідомляється, рекламна кампанія була запущена, щоб уникнути "сентиментальності і банальностей", і спонукати людей до роздумів і обговорення. У тексті йдеться, що цією рекламною кампанією церква хотіла показати реальність подій, що святкуються: "Різдво реальне. Воно про справжню вагітність, про справжню матір та справжню дитину. Воно про справжнє хвилювання, мужність і надію".
У заяві також пояснюється, що багато жінок проходили через те ж, що і Діва Марія.
"Марія не була одружена, вона була молода і бідна. Вагітність мала змінити все її життя. Звичайно, вона була не першою і не останньою жінкою, яка опинилася в подібній ситуації", - йдеться в повідомленні.
На сайті церкви користувачі сильно розходяться в своїх оцінках рекламної кампанії: одні пишуть, що реклама блюзнірська і переходить межу, інші пояснюють, що треба вчитися сприймати такі речі з гумором. Постер був не тільки опублікований на сайті, але і виставлений перед самою церквою до Різдва.
У 2009 році Церква святого Матвія в Окленді вже зробила одну провокаційну різдвяну рекламу. На постері були зображені Діва Марія і святий Йосип, що лежать у ліжку під слоганом: "Бідний Йосип, непросто бути наступним після бога".
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас