Україна збільшить товарооборот з Білоруссю до 8 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна збільшить товарооборот з Білоруссю до 8 млрд дол.

Казна та Політика
118
Україна і Білорусь досягли домовленості збільшити обсяги товарообороту вже з наступного року. Про це йшлося під час зустрічі Прем'єр-міністра України Миколи Азарова та першого заступника Прем'єр-міністра Республіки Білорусь Володимира Семашка, повідомили УНН в прес-службі КМУ.
Під час зустрічі сторони обговорили стан двосторонніх відносин та перспективи торгово-економічного співробітництва. Зокрема, М.Азаров підтримав рішення, яке прийнято на засіданні Міжурядової українсько-білоруської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва, про збільшення товарообороту між Білоруссю і Україною з 6 до 8 млрд дол., про що доповів Володимир Семашко. "Для нас це принципове питання", - зазначив Азаров.
Крім того, співрозмовники обговорили питання співпраці двох країн в рамках Митного союзу та СОТ, а також можливості співпраці у форматі інтеграційних об'єднань. При цьому Азаров висловив готовність підтримки Білорусі з боку України на міжнародній арені. "Ми де можемо, вас обов'язково підтримаємо", - запевнив глава українського уряду.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас