Мінекономрозвитку буде щорічно приймати на роботу молодих спеціалістів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономрозвитку буде щорічно приймати на роботу молодих спеціалістів

174
Міністерство економічного розвитку і торгівлі має намір щорічно приймати на роботу молодих спеціалістів. Про це сказав перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв, повідомили в прес-службі уряду.
Це буде здійснюватися в рамках президентської програми з набору молодих кадрів.
Він також повідомив, що вже цього року на роботу в Мінекономрозвитку прийняли два десятки молодих спеціалістів.
"Приємно з ними спілкуватися - у них очі горять, хочуть працювати на результат. З наступного року плануємо приймати на роботу до 50-ти молодих спеціалістів", - сказав Андрій Клюєв.
За його словами, на жаль, не відразу результати реформ відчуває звичайна людина. Дуже часто реформи саботуються чиновниками, особливо на місцях, підкреслив перший віце-прем'єр-міністр.
"Менталітет нашого чиновника дуже важко змінити. Малувато у нас людей в органах влади, які вміють творити, пропонувати щось нове, корисне для людей і країни. Занадто багато чиновників думають тільки про те, як створити проблеми людям, а собі - максимально комфортні умови і максимально збільшити свій вплив. Чим швидше нам вдасться омолодити кадровий склад органів влади, тим швидше змінимо менталітет наших державних службовців", - сказав Андрій Клюєв.
За його словами, за рік-два докорінно змінити ситуацію з кадровим забезпеченням у органах влади не вдасться, оскільки неможливо відразу знайти таку велику кількість якісних молодих спеціалістів. Однак, сподівається Андрій Клюєв, поступово ця робота буде завершена.
Як повідомлялося, перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв припустив, що до кінця року в уряді можуть відбутися кадрові зміни.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас