Toyota має намір співпрацювати з південнокорейськими виробниками автодеталей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota має намір співпрацювати з південнокорейськими виробниками автодеталей

204
Японський автовиробник Toyota Motor Corp. планує почати переговори про співпрацю з південнокорейськими постачальниками автокомпонентів, в тому числі з Hyundai Mobis, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.
Toyota звернулася до Корейського агентству сприяння торгівлі та інвестиціям (Korea Trade Investment Promotion Agency, KOTRA) з проханням організувати їй зустрічі з корейськими компаніями в Сеулі у четвер-п'ятницю.
Закупівля автокомпонентів за кордоном дозволить японській компанії скоротити виробничі витрати і послабити вплив сильної ієни на її фінансові показники.
"Виробництво деталей у Кореї буде позитивним фактором для Toyota, це дозволить їй справитися з впливом сильної ієни, а також диверсифікувати випуск продукції на випадок нових стихійних лих, - відзначає аналітик IHS Automotive в Токіо Масатоши Нішімото. - Обсяги виробництва Toyota суттєво постраждали від березневого землетрусу в Японії і повеней у Таїланді".
Акції японських постачальників Toyota подешевшали в четвер. Вартість паперів Toyota Boshoku Corp. впала в ціні на 4,8%, Denso Corp. - на 3,2%, Tokai Rika Co. - на 3,5%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас