Стів Джобс став героєм коміксу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стів Джобс став героєм коміксу

41
Співробітник журналу Forbes Калеб Мелбі (Caleb Melby) випустить книгу коміксів, головним героєм якої буде Стів Джобс.
Книга отримає назву "Дзен Стіва Джобса" (The Zen of Steve Jobs) і буде розповідати про "духовний розвиток" співзасновника Apple. Вона охоплює період з 1970-х років до 2011 рік, але головні події відбуваються в 1985 році, коли Джобс пішов з Apple і заснував компанію Next, і пізніше, повідомляє Forbes.
Центром розповіді будуть взаємини Джобса з буддистським ченцем Кобуном Тіно Отогавою (Kobun Chino Otogawa), який переїхав до США з Японії в 1967 році і вважався його духівником. У 1991 році Отогава керував весільною церемонією Стіва Джобса і Лорен Пауелл (Laurene Powell), яка залишалася дружиною глави Apple до його смерті в жовтні 2011 року.
Комікс вийде у видавництві John Wiley & Sons. У роботі над нею брала участь студія JESS3. У продаж "Дзен Стіва Джобса" надійде в січні 2012 року. Книга буде продаватися в магазині Amazon, а також в App Store і Barnes & Noble.
Кілька біографій Джобса було випущено ще за його життя. Через кілька тижнів після смерті підприємця почалися продажі книги "Стів Джобс" американського журналіста Уолтера Ісааксона - першої біографії, яка була написана у співпраці з співзасновником Apple. Магазин Amazon визнав працю Ісааксона книгою року.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас