Власенко: Тимошенко буде остаточно засуджена до семи років ув'язнення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власенко: Тимошенко буде остаточно засуджена до семи років ув'язнення

Кримінал
1350
Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко переконаний, що Апеляційний суд Києва залишить чинним вирок Печерського районного суду міста Києва щодо його підзахисної у газовій справі.
"Вчора відбулося судове засідання у справі Тимошенко, яке насправді розставило всі крапки над "і". По суті, подальше слухання справи втрачає всякий сенс. Я впевнений в тому, що вирок Печерського суду буде залишений без змін і Тимошенко буде засуджена остаточно до 7 років тюремного ув'язнення", - сказав він журналістам в четвер у Києві біля будівлі Лук'янівського СІЗО, куди він прийшов, щоб відвідати Тимошенко.
За його словами, апеляційний суд міста Києва відмовився безпідставно проводити судове слідство апеляційної інстанції у даній справі, відмовився викликати свідка - представника компанії НАК Нафтогаз України Ігоря Костя.
"При нормальному проведенні судового засідання, тільки його свідчення є підставою для скасування вироку і для закриття кримінальної справи у зв'язку з відсутністю складу злочину", - підкреслив захисник.
Власенко також зазначив, що свідчення Костя є підставою для порушення кримінальної справи стосовно співробітників Генеральної прокуратури України, які тиснули на компанію НАК Нафтогаз України та її працівників, і відповідну заяву про необхідність порушення кримінальної справи соратники Тимошенко мають намір у найближчі дні подати в Генпрокуратуру.
Як повідомлялося, колегія суддів Апеляційного суду Києва оголосила перерву в розгляді апеляції Тимошенко на вирок у газовій справі до 10:00 20 грудня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас