Опубліковано список найдивніших заборон 2011 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опубліковано список найдивніших заборон 2011 року

79
Американське інтернет-видання Shine опублікувало рейтинг найбезглуздіших заборон 2011 року.
В одній з лікарень американського штату Меріленд новонароджених немовлят дозволили фотографувати тільки через п'ять хвилин після того, як вони з'являться на світ. І ні секундою раніше. Лікарі стверджують, що хочуть таким чином убезпечити породіль від зайвого стресу. Втім, скептики вважають, що ця заборона була введена для того, щоб лікарня убезпечила себе від судових позовів, які батьки малюків можуть подати на установу, якщо відразу після пологів щось піде не так.
У штаті Арканзас власники місцевого супермаркету відмовилися продавати випуск журналу US Magazine, на обкладинці якого був зображений Елтон Джон, який тримає на руках щойно усиновлене ним немовля, і партнер музиканта Девід Ферніш. Керівництво магазину вирішило, що фотографія пропагує нетрадиційну сексуальну орієнтацію і становить небезпеку для покупців.
Азіатська компанія Malaysia Airlines заборонила своїм пасажирам літати з маленькими дітьми першим класом. А суд Нової Зеландії офіційно заборонив всім громадянам країни давати своїм дітям ім'я Люцифер.
У Британії заборонили два рекламні плакати парфумерної компанії L'Oreal, на яких була зображена Джулія Робертс. За словами чиновників, фотографії знаменитої актриси були занадто сильно оброблені у фотошопі, що могло ввести покупців косметики в оману.
Учитель однієї зі шкіл каліфорнійського міста Вакавілль заборонив своїм підопічним говорити один одному: "Будь здоровий", коли на очолюваний ним клас обрушилася епідемія грипу, і діти чхали буквально щохвилини. А в Британії батьки наполягли на тому, щоб педагогам заборонили вимовляти цю фразу. Справа в тому, що по-англійськи вона звучить як God bless you! (Благослови тебе Господь!). Цей невинний вираз занадто незвичний для дітей, яких виховують у атеїстичних традиціях, заявили представники батьківського комітету одного з навчальних закладів Лондона.
В Університеті Бригама Янга (Айдахо) студентам заборонили з'являтися на іспитах в обтягуючих джинсах. Це не тільки непристойно, але і погано позначається на здоров'ї дівчат, які прагнуть зробити свої стегна вужчими, ніж вони є насправді, говорить дирекція вузу.
А в навчальних закладах Флориди і Пенсільванії підліткам заборонили ходити в занадто вільних джинсах. Було навіть видано спеціальну постанову, які штани можна вважати мішкуватими, а які - ні. Якщо викладачі помічали студентів в джинсах, з-під яких стирчала нижня білизна або частина людського тіла, молодих людей тут же відправляли додому переодягатися.
Також відзначимо, що суд Швейцарії заборонив туристам перебувати в Альпах без одягу, а суд Лос-Анджелеса ввів обмеження на собачий гавкіт, тепер тварини можуть гавкати безперервно не більше десяти хвилин.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас