Ліжко в 7-місному номері Київ запропонує гостям Євро за 237 дол. на добу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ліжко в 7-місному номері Київ запропонує гостям Євро за 237 дол. на добу

361
Світовий оператор з онлайн бронювання готелів Booking.com пропонує всього 10 позицій для розміщення туристів у Києві. Про це заявив журналіст Андрій Капустін у ефірі соціального ток-НЕшоу з Реною Назаровою "Київський форум".
Він послався на дані журналістського розслідування, яке показало, що ціни на розміщення вболівальників і туристів у Києві не відповідають якості послуг, які їм планують надавати.
Капустін навів приклад: "Кемпінг в районі метро "Житомирська" розрахований на близько 500 осіб. Вартість на сайті Booking.com за намет шириною 140 см - 64,51 доларів за добу. Але це ще дитячий лепет в порівнянні з тим, що пропонують кілька інших київських кемпінгів. Так, ліжко у 7-місному номері обійдеться в 237,56 доларів на добу, в 16-місному - 184,91 долара за день. Сніданок не включено. Все інше - десь 6 позицій - це готельні номери в ціновому діапазоні від 231 до 1564 доларів на добу. Більше, за даними Booking.com, Київ нічого не пропонує", - заявив журналіст.
У той же час начальник відділу організації і координації діяльності закладів розміщення Управління туризму та курортів КМДА Дмитро Калганов заявив, що Київ виконав вимоги УЄФА щодо розміщення окремих цільових груп туристів на 80%.
"Є різні цільові групи тих, хто приїде на фінал. Є вимоги УЄФА. Ми їх повинні виконати в розмірі 7300 номерів - це 3-, 4-, 5-зіркові готелі. На сьогоднішній день вже підписані з офіційним агентством з розміщення більше 6300 номерів, тобто на 80% вимоги вже виконані", - зазначив чиновник.
За його словами, основний дефіцит - це 4- і 5-зіркові готелі. При цьому по 3-зіркових готелів спостерігається великий профіцит - в 1400 номерів.
"Перше, що робиться для подолання цього - це вводяться в експлуатацію нові високоякісні готелі. Спочатку року їх було в державних планах 75 проектів, на сьогоднішній день це тільки 12. Але це реально ті проекти, які добудують до початку Євро", - зазначив Калганов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас