Суркіс запропонував продавати квитки на НСК Олімпійський по 10 гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суркіс запропонував продавати квитки на НСК Олімпійський по 10 гривень

268
НСК "Олімпійський", який прийматиме домашні матчі "Динамо" (Київ), буде збирати велику кількість глядачів, якщо команда буде демонструвати високий рівень гри, на арені будуть створені хороші умови, проводитиметься розумна цінова політика, і не буде спекуляцій з квитками.
Про це в коментарі Інформаційному центру "Україна-2012" заявив президент київського клубу Ігор Суркіс.
"Я запропонував зробити ціни по 10 гривень, адже головне, щоб стадіон наповнювався. Давайте не будемо думати, як заробити на вболівальниках. Потрібен якісний футбол, тоді запросити на стадіон вболівальників, щоб вони підтримували команду. І тільки, коли це все буде - тоді зможемо формувати ціну на квитки, яку диктуватиме ринок", - зазначив Суркіс.
Президент "Динамо" запропонував вибрати "золоту середину" - таку ціну, яка влаштовувала б усіх. У свою чергу, як повідомив генеральний директор Державного концерну "Укрспортарена" Володимир Генінсон, на НСК "Олімпійський" створений спеціальний відділ, який буде працювати спільно з "Динамо", і який буде залучати студентів і школярів відвідувати матчі київської команди.
Нагадаємо, напередодні ФК "Динамо" і НСК "Олімпійський" підписали п'ятирічну угоду, яка передбачає, що свої домашні матчі, як внутрішніх, так і міжнародних змагань клуб буде проводити на головному стадіоні країни.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас