Наступного року київські лікарі почнуть отримувати диференційовану зарплату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наступного року київські лікарі почнуть отримувати диференційовану зарплату

Казна та Політика
224
З початку 2012 року столичні лікарі отримуватимуть диференційовану заробітну плату, розмір якої буде залежати від обсягу та якості наданих медичних послуг.
Про це сьогодні, 14 грудня, заявив в прямому ефірі телеканалу "Київ" начальник Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Києва Віталій Мохорєв, передає Kievpress.
"На одному з перших місць це дійсно поліпшення умов роботи самого лікаря, а по-друге, створення відповідної економічної мотивації. Ми зараз розробляємо кілька стимулів. Перш за все - це механізм оплати за роботу. Цей механізм опрацьовується як на рівні держави, так і на рівні міста. На рівні держави зараз проробляється спеціальний документ, постанова Кабінету Міністрів, яка істотно підвищить зарплату лікарям, які працюють в первинній ланці, і опрацьовується документ, згідно з яким заробітна плата нашого лікаря буде диференційованою, тобто якщо сьогодні він отримує фіксовану заробітну плату незалежно від того, скільки хворих він прийняв, який обсяг медичної допомоги надав, то з нового року ми плануємо, що ця заробітна плата буде все ж залежати від кількості та якості наданих медичних послуг", - розповів чиновник.
За матеріалами:
Київпрес
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас