Суд в Одесі підтвердив амністію сина депутата, що збив 2 людей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд в Одесі підтвердив амністію сина депутата, що збив 2 людей

Кримінал
1127
Апеляційний суд Одеської області 13 грудня залишив у силі вирок Київського районного суду Одеси про амністію Дмитра Кравця (сина депутата Одеської обласної ради Олександра Кравця), який на автомобілі збив двох пішоходів в 2009 році.
Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на представника суду. За його словами, позивачами виступили батько загиблого в аварії Василя Карпенка і мати важко травмованої дівчини Лариса Гусєва.
На розгляді апеляції адвокати потерпілих просили суд зобов'язати Кравця відшкодувати збитки родині загиблого 28-річного Василя Карпенка 1 мільйон доларів, родині 27-річної Наталії Гусєвої, яка стала інвалідом, - 1 мільйон гривень.
"Суд не визнав можливим задовольнити вимоги позивачів та їх представників. У тому числі, в зв'язку з тим, що підсудний - батько 3 неповнолітніх дітей, безробітний", - сказав представник.
Джерело уточнило, що апеляція була подана на початку жовтня.
Разом з тим, суд другої інстанції відмовив задовольнити клопотання Кравця про видачу йому зі штрафного майданчика його автомобіля Mercedes S550, на якому він здійснив наїзд на пішоходів.
Як повідомлялося, 22 серпня 2009 року Дмитро Кравець, син депутата від Партії регіонів в Одеській міськраді Олександра Кравця, на автомобілі Mercedes S550 збив двох пішоходів, один з яких в результаті події помер.
Прокурор, який підтримує обвинувачення в суді, вимагав покарання водієві у вигляді позбавлення волі строком на 6 років. Однак у вересні 2011 року Київський районний суд Одеси, застосувавши закон про амністію, звільнив Кравця від кримінальної відповідальності.
Олександр Кравець в 2009 році був депутатом міськради, зараз - депутат Одеської обласної ради від Партії регіонів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас