Азаров закликав українських торговців припинити продаж неякісних товарів для дітей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров закликав українських торговців припинити продаж неякісних товарів для дітей

269
Прем'єр-міністр України Микола Азаров обурений тим, що 9 з 10 товарів для дітей не відповідають стандартам якості, і закликає торговців припинити завезення неякісного товару. Про це глава уряду заявив на сьогоднішньому брифінгу під час його візиту на ДП "Укрметртестстандарт", передає кореспондент РБК-Україна.
"Я звертаюся до наших виробників, до торговельних мереж, до тих, хто купує таку продукцію: давайте по-хорошому домовимося, що не потрібно цього робити. Щоб у вас не було збитків в майбутньому, зупиніться зараз", - сказав Азаров.
Він висловив упевненість, що така низька якість промислових і продовольчих товарів для дітей свідчить про те, що "ми ставимо своїх дітей буквально з народження в умови, коли вони можуть отримати серйозні захворювання".
У цій ситуації, наголосив прем'єр, уряд повинен обмежити потрапляння таких товарів на український ринок, розробивши відповідні нормативно-правові акти. Азаров підкреслив, що виступає за дерегуляцію та зменшення адмінтиску, але в питаннях, де мова йде про здоров'я і безпеку людей, необхідно вживати рішучих заходів.
На думку прем'єра, "жодна країна, яка поважаюча себе, не дозволяє собі так знущатися над своїм власним народом".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас