Рис допомагає боротися зі зморшками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рис допомагає боротися зі зморшками

64
Рис, приготовлений в домашніх умовах, є відмінним засобом проти зморшок. Обгортання рисовими висівками вважається універсальним засобом, який підходить будь-якому типу шкіри. Рисові аплікації, приготовлені в домашніх умовах, не тільки зволожують шкіру, позбавляючи її від почервоніння і роздратування, але навіть розгладжують зморшки на шиї та обличчі.
Для їх приготування розмішайте в теплій воді одну частину рисового борошна і дві частини рисових висівок і доведіть суміш до в'язкої однорідної маси. Досягнувши потрібної консистенції, акуратно нанесіть маску на проблемні місця: шкіру обличчя, шию і область декольте. Через п'ятнадцять хвилин змийте теплою водою.
Крім вищеописаної процедури, косметологи радять жінкам обов'язково зволожувати шкіру рук, яка зношується і видає ознаки старіння навіть раніше, ніж шкіра обличчя. Щоб добитися кращого ефекту, варто спочатку втерти в кисті рук трохи кунжутної олії, а потім нанести маску із суміші рисових висівок. Через п'ятнадцять хвилин змити теплою водою.
Раніше американські дослідники пов'язували вживання білого рису з високим ризиком розвитку діабету другого типу, а також підтримали давнє твердження про те, що коричневий рис здоровіший, ніж білі сорти.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас