Гетманцев пояснив зростання кількості мільйонерів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гетманцев пояснив зростання кількості мільйонерів в Україні

Особисті фінанси
381
Гетманцев пояснив зростання кількості мільйонерів в Україні
Гетманцев пояснив зростання кількості мільйонерів в Україні
Депутат Верховної Ради від фракції «Слуга народу», голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев пов’язує зростання кількості мільйонерів за результатами декларації доходів за 2023 рік з детінізацією.
Про це він сказав у коментарі Українським Новинам.
«Детінізація та патріотизм громадян, які ухвалили рішення виходити в „білу“», — так він відповів на запитання про причини зростання кількості мільйонерів за результатами декларації доходів за 2023 рік.
Нагадаємо, станом на 01.05.2024 кампанія по декларуванню доходів закінчилась, і громадянами подано понад 172 тис. податкових декларацій.
Кількість мільйонерів зросла на 1,2 тис. осіб до 10,7 тис. за результатами декларації доходів за 2023 рік.
В поданих деклараціях задекларовано річний дохід у сумі 218,5 млрд гривень, а податкові зобов’язання до сплати в бюджет ПДФО у сумі 4,8 млрд гривень, що на 2,1 млрд гривень більше ніж у минулому році, військового збору — 0,9 млрд гривень, що на 0,4 млрд гривень, більше, ніж в аналогічному періоді минулого року.
До речі, на депозиті можна заробляти більше, якщо скористатися програмою «Бонус до депозиту» від Finance.ua. Більше про програму і вигоди можна дізнатися за посиланням.

Отримати більше з депозиту 👛

За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас