У Берліні Санта-Клаус-отруйник пригощає шнапсом з рідким "Екстазі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Берліні Санта-Клаус-отруйник пригощає шнапсом з рідким "Екстазі"

47
Жителі Берліна засвоюють нове для себе правило: не пити з незнайомцями. У місті завівся Санта Клаус-отруйник. Сценарій восьми злочинів однаковий: невідомий чоловік шукає жертв на різдвяних ярмарках і пропонує їм випити за народження своєї дитини. Ось тільки наливає замість шнапсу смертельно небезпечний коктейль з алкоголю і наркотиків.
У передріздвяну ілюмінацію Берліна додаються тривожні вогники невідкладної допомоги. У розслаблене очікування свята - трохи кошмарів перед Різдвом: вже 8 разів у різних частинах міста "Швидка допомога" приїжджала до людей, отруєних Санта Клаусом, який напоїв їх шнапсом упереміж з рідким "Екстазі".
"Смерть в результаті прийому цього препарату цілком можлива, причому незалежно від віку, - каже головний лікар станції швидкої допомоги Берліна Марко Бем. - Це питання дозування та комбінації з іншими речовинами, наприклад, з алкоголем. Наші пацієнти розповідали про те, що він пропонував відзначити народження дитини і наливав людям якийсь коктейль".
Власне, щоразу один і той же привід випити і свідчить на користь того, що діє одна людина. Санта Клаус без особливих прикмет: червоний ковпак, червона куртка, на вигляд - років 40, 180 сантиметрів зросту, волосся світле. Склянки паперові. Поліція часто стикається з використанням рідкого "Екстазі", розслідуючи справи про грабежі і зґвалтування.
Нікого не пограбували. Здається, це було зроблено просто так. За тиждень - п'ять жінок, двоє чоловіків. Остання жертва - 15-річна дівчинка - зустріла Санту-отруйника в суботу, на Александр-платц.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас