ВАТ "Мономах" виплатив інвесторам другий купонний доход через АППБ "Аваль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВАТ "Мономах" виплатив інвесторам другий купонний доход через АППБ "Аваль"

Фондовий ринок
87
Менеджер проекту і платіжний агент з випуску облігацій ВАТ «Мономах» АППБ «Аваль» у повному обсязі переказав інвесторам процентні доходи по облігаціях ВАТ «Мономах» за другий купонний період з розрахунку 12 проц. річних у доларах США.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на заступника начальника управління корпоративного банкінгу банку «Аваль» Олександра Сєнькіна.
За його словами, перший купонний доход по облігаціях ВАТ «Мономах» було виплачено на початку грудня 2002 року.
Первинне розміщення простих іменних процентних облігацій ВАТ «Мономах» у бездокументарній формі на суму 500 тис. грн. з терміном обігу 1 рік (з 2 вересня 2002 р. по 2 вересня 2003 р.) і щоквартальною виплатою купонного доходу банк «Аваль» провів з 2 по 6 вересня 2002 р.
Згідно з умовами розміщення валютна прибутковість паперів складає 12 проц. річних з верхнім обмеженням гривневої прибутковості 20 проц.
Ліквідність облігацій підтримується двостороннім котируванням облігацій банком «Аваль» у торговій системі ПФТС, при цьому максимальний спред на купівлю-продаж паперів не перевищує 2 проц. Крім того, ліквідність облігацій підкріплено можливістю кредитування клієнтів банку під заставу цих цінних паперів.
Компанія «Мономах» створена 9 липня 1993 р. Спеціалізується на імпорті чаю, у тому числі під маркою Dilmah, його переробці, фасуванню і продажу в Україні (марки «Мономах», «Князь» і «Три слони») і кави. Наприкінці 2000 р. власники компанії реорганізували її у ВАТ. Ринкова вартість компанії оцінюється в 4 млн. дол.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас