Азаров доручив Тігіпку продовжити діалог з протестуючими "чорнобильцями" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров доручив Тігіпку продовжити діалог з протестуючими "чорнобильцями"

Казна та Політика
263
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Пенсійному фонду, органам соціального захисту і віце-прем'єру - міністру соціальної політики Сергію Тігіпку інформувати населення про перерахунок пенсій з 2012 року.
"Я ставлю завдання перед Пенсійним фондом, органами соціального захисту зараз зосередитися на перерахунку пенсій, на роз'ясненні людям, які пенсії вони будуть отримувати. Щоб з 1 січня виплата нових пенсій працювала, як годинник", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.
Азаров нагадав, що уряд прийняв постанову про підвищення пенсій інвалідам-ліквідаторам Чорнобильської катастрофи, згідно з якою з 2012 року частина ліквідаторів буде отримувати максимальні визначені пенсійним законодавством пенсії - приблизно 8 тис грн, а середня пенсія для ліквідатора-інваліда 1-ї групи складе 5,5 тис грн.
У зв'язку з цим прем'єр доручив Тігіпку продовжити діалог з "чорнобильцями", які протестують у містах України.
"Доручаю Сергію Тігіпку продовжити діалог з тими чорнобильцями, які чогось не зрозуміли, з чимось не згодні. Підкреслюю, що діалог буде продовжуватися навіть тоді, коли залишиться одна людина, якій щось незрозуміло", - зазначив Азаров.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас