Названі переможці професійного рейтингу «10 Кращих фінансових директорів України, 2011» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названі переможці професійного рейтингу «10 Кращих фінансових директорів України, 2011»

2143
У номері за листопад журнал &.ФИНАНСИСТ опублікував результати свого щорічного професійного рейтингу "10 Кращих фінансових директорів України".
Рейтинг журналу &.ФИНАНСИСТ складається з 2007 року та є єдиним професійним рейтингом CFO в Україну. У його підготовці редакція діє ретельно розробленою та незмінною методикою рейтингування.
Переможці рейтингу в 2011 році: 10 найкращих фінансових директорів України
1. Старухін Всеволод, ДТЕК
2. Капелюшна Вікторія, Миронівський хлібопродукт
3. Усачова Анастасія, Кернел
4. Новіков Сергій, Метінвест
5. Геращенко Олексій, Юг-Контракт
6. Комарницька Оксана, ГК Хенкель в Україні
7. Ковтонюк Олексій, Крафт Фудз Україна
8. Говядін Олександр, Carlsberg Ukraine
9. Рибін Петро, ​​Астарта Київ
10. Колесніков Дмитро, КОНТІ
"В цілому, в порівнянні з рейтингом 2010 року склад першої десятки цього року наполовину оновився. У ньому відсутні фіндиректора відразу трьох провідних операторів мобільного зв'язку, які за останній рік змінили CFO. Зате до такого ж кількості збільшилося представництво у першій десятці аграрних компаній.
У 2011 році рейтинг очолив Всеволод Старухін, директор з фінансів ДТЕК, обійшовши переможницю минулого року - Вікторію Капелюшну, фінансового директора ПАТ "Миронівський хлібопродукт". У цьому році ми спостерігаємо в цілому більш сильний склад учасників, і як наслідок - загострення боротьби за лідерство", - коментує результати рейтингу Андрій Кравець, головний редактор журналу &.ФИНАНСИСТ.
На думку Олени Мальцевої, шеф-редактора журналу &.ФИНАНСИСТ, "завдяки рейтингу «10 Кращих фінансових директорів України» фінансисти отримують унікальну систему координат - те, що потрібно знати та вміти, щоб бути кращим в постійно мінливому бізнес-середовищі. У цьому - потужна практична складова всього проекту".
Коротко про методику складання рейтингу:
За підсумками опитування представників спільноти фінансистів редакція становить short list претендентів на перемогу. Цього року в нього увійшли 32 фіндиректора. Останнім було запропоновано заповнити анкету офіційного претендента і запропонувати її для оцінки членам міжнародного експертного журі.
До складу журі в 2011 році увійшли десять авторитетних експертів, серед яких д-р Радослав Кожевскі (бізнес-школа IESE, Польща), Рафал Маніа (Estate Fellows, Altus TFI SA), Катерина азіміни (ВАТ "Пивоварна компанія "Балтика", Росія ), Михайло Кацнельсон (ЗАТ "Ланч", Росія), Валерій Марцинович (Hay Group Ukraine), Наталя Поліщук (Advent International Ukraine). Члени експертного журі справили аналіз анкет і колегіально прийняли рішення про рейтингування претендентів, які увійшли в short list.
Детальніше ознайомитися з методологією та результатами рейтингу можна в розділі "&.ФИНАНАСИСТ" на сайті www.companion.ua
Про журнал:
&.ФИНАНАСИСТ - єдиний український спеціалізований журнал для професіоналів в області фінансів.
Щомісячний журнал заснований видавничим домом Companion Group в 2007 році. Видається тиражем 13 700 примірників, мова видання - російська, розповсюджується за передплатою (80%).
Видавничий дім Companion Group - один з найбільш відомих гравців українського ринку ділової літератури та періодики.
На сьогоднішній день Companion Group випускає діловий тижневик Комп&ньоН, щомісячний діловий журнал СТРАТЕГИИ, щомісячний журнал для фінансистів "&.ФИНАНСИСТ" та дитячий щомісячний журнал "Професор Крейд". Видавництво також має великий досвід у підготовці корпоративних видань (серед останніх проектів - Mercedesmagazine, Guide to Good Wine).
З 2001 року Companion Group активно займається публікацій і дистрибуцією ділових книг українських та іноземних авторів на ринках України та СНД. За 10 років було видано понад 50 книг, багато з яких стали бестселерами в Україні, Росії та Прибалтиці.
За додатковою інформацією звертайтесь:
Ірина Бондаренко, директор з маркетингу Companion Group
Тел.: +380 (44) 4942501
e-mail: ibondarenko@companion.ua
За матеріалами:
Компаньйон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас