Тимошенко без операції може стати калікою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко без операції може стати калікою

Кримінал
912
Уколами та пігулками Юлію Тимошенко вилікувати буде складно. Принаймні так стверджує колишній голова МОЗ Микола Поліщук. Фахівець каже: проаналізував результати обстеження, яке лідерка "Батьківщини" нещодавно зробила у Київський обласній клінічній лікарні. Висновок – у стінах СІЗО їй допомогти буде вкрай складно. Потрібно переводити до спеціалізованого закладу. Але яка хвороба може бути в засудженої, не сказав.
Юлія Тимошенко не може самостійно пересуватися. Постійно скаржиться на біль у хребті та крововиливи на тілі. Які іноді сягають 15 сантиметрів. Так кажуть її однопартійці. Колишній голова МОЗ, після аналізу висновків медиків, заявив: можливо лідерці "Батьківщини" потрібно робити операцію. Щоправда, перед цим обстежити більш ретельно. Бо симптоми, про які вона говорить, зокрема – синці, можуть викликати 17 захворювань.
Микола Поліщук, колишній голова МОЗ України:
"Однозначно можна сказати, що згідно тих даних, є патологічні зміни, які визивають нестерпний біль, постійний біль. Біль, який може різко посилюватись при любому напруженні. Це може бути і чихання і кашель, і любе напруження, воно різко посилює біль"
А ось у пенітенціарній службі заявили: медики СІЗО запропонували Тимошенко здати кров на аналізи. Проте, вона вкотре відмовилася. Мовляв, тутешньому персоналу не довіряє. Щоправда, у відомстві запевняють: зараз екс-прем’єрка проходить курс лікування, яке призначили фахівці МОЗ. Нагадаємо, через погане самопочуття 1 грудня Юлія Тимошенко не змогла прийти на засідання Апеляційного суду.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас