Новою головою київської податкової стала виходець із Донецької області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новою головою київської податкової стала виходець із Донецької області

1341
Новим керівником податкової служби в місті Києві стала Ірина Носачова. Про це виданню Коментарі повідомили джерела в КМДА.
Джерело розповіло виданню, що звільнення Низенка насправді сталося давно. "З середини жовтня фактичним керівником столичної Податкової є Ірина Носачова. Вона вже була представлена колективу", - зазначив він.
Ірина Носачова народилася 31 серпня 1971 року в Костянтинівці (Донецька область).
Як відзначають Коментарі, трудова кар'єра Носачової пройшла в Донецькій області. З 1994-го по 2004-ий вона працювала в Костянтинівській філії Приватбанку, де свій трудовий шлях починав нинішній глава НБУ Сергій Арбузов. Пізніше Носачова працювала в Укрбізнесбанку, який спостерігачі пов'язують зі старшим сином Президента Віктора Януковича - Олександром.
Нагадаємо, вчора Віктор Янукович звільнив главу Державної податкової адміністрації у Києві.
Так, про це йдеться в указі Президента № 1083/2011 Про звільнення Олега Низенка з посади заступника глави Державної податкової адміністрації України - голови державної податкової адміністрації в м. Києві.
Як повідомлялося, 7 листопада стало відомо про те, що Президент України Віктор Янукович змінив голову Державної податкової служби. Главою ДПСУ призначений Олександр Клименко, який раніше обіймав посаду заступника голови відомства.
Зазначимо, що Клименко народився в місті Макіївці Донецької області в 1980 році. У листопаді йому виповниться 31 рік. До лютого 2011 року працював у податкових структурах Донецької області.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас