ДПЕК обіцяє зберегти повну зайнятість на "Свердловськ-" і "Ровенькиантрацит" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПЕК обіцяє зберегти повну зайнятість на "Свердловськ-" і "Ровенькиантрацит"

Енергетика
192
Компанія ДПЕК, яку визнали переможцем конкурсу з концесії ДП "Свердловськантрацит" та ДП "Ровенькиантрацит", у своїй інвестиційній пропозиції врахувала інтереси трудящих і має намір зберігати 100%-ву зайнятість на вугледобувних підприємствах.
Про це повідомив голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, народний депутат, член конкурсної комісії з концесії.
"Нас, представників профспілок, цікавив соціальний блок, зокрема, інтереси працівників підприємств. І високі бали від профспілок ДПЕК одержав завдяки тому, що на відміну від "Донецьксталі", його інвестиційна пропозиція включало в себе 100% збереження зайнятості", - зазначив М. Волинець.
Він також додав, що інвестор погодився виконувати існуючу тарифну угоду і колективний договір. "Важливо, що до участі в конкурсі залучали профспілки. Їх представники були у конкурсних комісіях. Вони ж будуть зі свого боку і контролювати інвестора", - підкреслив М. Волинець.
Нагадаємо, що ДПЕК перемогла в конкурсі з концесії "Свердловантрациту" і "Ровенькиантрациту" з перевагою 434 млн. грн., в порівнянні з конкурентами. Зокрема, капітальні інвестиції в "Ровенькиантрацит" в 2012-16 рр.. складуть 2,998 млрд. грн., "Свердловантрацит" - 2,729 млрд. грн.
Під час оцінки пропозицій Міненерговугілля для об'єктивної і незалежної експертизи залучало одну з провідних світових аудиторських компаній PricewaterhouseCoopers з фінансових питань, державний інститут "Луганськдіпрошахт" з технічних питань, а також громадську організацію Товариство Соціально Відповідального Бізнесу з питань соціальної сфери.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас