ФДМ натякає, що обленерго розпродадуть за безцінь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ натякає, що обленерго розпродадуть за безцінь

Енергетика
466
Кабінет міністрів України затвердив державну програму приватизації на 2012-2015 роки. Про це повідомив голова Фонду державного майна України (ФДМУ) Олександр Рябченко.
За словами Рябченка, дана програма буде передана на розгляд Верховної ради, як тільки її підпише прем'єр-міністр Микола Азаров, протягом 2 тижнів. Він також зазначив: "Перелік об'єктів, які будуть виставлені для приватизації, не передбачається даною програмою, оскільки цей профіль веде Міністерство економіки і список запланованих до приватизації об'єктів буде передбачатися в окремому законопроекті".
Також Рябченко заявив, що на сьогоднішній день серед об'єктів, які необхідно приватизувати, багато таких, які за своїм станом не відповідають запланованим цінами, і не виключена ймовірність того, що їх нові власники зможуть придбати ці об'єкти нижче їх вартості і будуть вкладати гроші у створення нових підприємств.
Крім того, Рябченко повідомив, в 2011-2012 роках будуть приватизовані 5 обленерго ("Київенерго", "Західенерго", "Дніпроенерго", "Донецькобленерго" і "Закарпаттяобленерго").
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас