Кадрові призначення в Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кадрові призначення в Ощадбанку

878
Правління ВАТ «Державний ощадний банк України» продовжує цілеспрямовано здійснювати управлінську концепцію на зміцнення керівних посад у своїх регіональних структурах. Учора голова правління банку Анатолій Шаповалов представив колективу Хмельницького облуправління Ощадбанку нового начальника управління - 35-річного Володимира Машталера. До цього призначення він понад дев’ять років займав посади керівного складу в Індустріальному відділенні Промінвестбанку м. Хмельницького. З грудня 1995 року Володимир Машталер був його керуючим. Вищу освіту здобув у Київському державному економічному університеті за фахом бухгалтерський облік, контроль та аналіз господарської діяльності.
Новий керівник нещодавно з’явився також у Полтавському обласному управлінні Ощадбанку. Його начальником правління банку призначило 29-річного Андрія Паскевича. Останнє місце його роботи -Волинське облуправління Ощадного банку України, де з липня 1998 року він був заступником начальника. Андрій Паскевич закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю фінанси і кредит.
А досвідчений банкір Леонід Крутенко правлінням банку в січні п.р. призначений начальником Вінницького обласного управління Ощадбанку України. У банківській сфері він трудиться з 1983 року. Безпосередньо перед приходом в Ощадбанк Леонід Крутенко понад десятиріччя працював на керівних посадах у Вінницькому регіональному управлінні Промінвестбанку. Має дві вищі освіти, одну з яких здобув, закінчивши Київський інститут банківської справи.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас