Нафта дорожчає на надіях щодо стримування боргової кризи в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дорожчає на надіях щодо стримування боргової кризи в Європі

Енергетика
229
Світові ціни на нафту в понеділок підвищуються після призначення нового прем'єр-міністра в Італії, що зміцнило надії інвесторів на те, що європейській владі вдасться стримати поширення боргової кризи в регіоні, свідчать дані торгів.
Вартість грудневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 8:26 мск підвищилася на 0,16 долара або на 0,16%, - до 99, 15 доларів за барель. Ціна грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent піднялася на 0,42 долара або на 0,37%, - до 114,58 долара за барель.
У минулі вихідні стало відомо, що новим прем'єр-міністром Італії призначено відомий економіст Маріо Монті. Головною задачею технічного уряду стане боротьба з фінансовою кризою, що вибухнула.
"Побоювання за перспективи економіки Європи трохи ослабнули, - вважає менеджер Newedge Group в Токіо Кен Хасегава, цитований агентством Bloomberg. - Діапазон цін на нафту 95-100 доларів є суто технічною динамікою. Можна очікувати, що незабаром на ринку розпочнеться фіксація прибутку".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас