Азаров: Робота з МВФ почнеться після завершення газових переговорів з Росією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Робота з МВФ почнеться після завершення газових переговорів з Росією

Енергетика
393
Після завершення переговорів з Росією про ціну на газ Україна почне роботу з Міжнародним валютним фондом щодо корекції програми співпраці на 2012 рік.
Про це сьогодні в Белграді заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Після завершення переговорів з Росією, зокрема, щодо ціни на газ та інших умов, ми починаємо щільну роботу з місією МВФ щодо коректування програми співпраці на 2012 рік", - зокрема сказав глава уряду.
Як повідомляє Інтерфакс-Україна, коментуючи результати переговорів глави Мінфіну Федора Ярошенка і віце-прем'єра - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка з МВФ, Азаров зазначив, що фонд з розумінням підходить до тих проблем, які стоять перед Україною, і у сторін немає розбіжностей з принципових питань.
"Є, звичайно, проблеми, пов'язані з наявними розбіжностями в частині оцінки перспектив розвитку економіки України на наступний рік, за дохідної частини бюджету є певні різночитання, але я не вважаю їх принципово важливими", - зазначив прем'єр.
Нагадаємо, сьогодні колишній заступник міністра фінансів України Ігор Уманський заявив, що місія МВФ була шокована тим, що керівництво України не провело жодної зустрічі з його представниками.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас