Альфа-Банк (Україна) має намір назвати найбільших позичальників, які ухиляються від виконання зобов'язань перед банком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк (Україна) має намір назвати найбільших позичальників, які ухиляються від виконання зобов'язань перед банком

Кредит&Депозит
3934
Альфа-Банк (Київ) має намір назвати найбільших позичальників, які намагаються ухилитися від виконання своїх зобов'язань перед банком, заявив голова наглядової ради банку, голова ради директорів банківської групи Альфа-Банк Петро Авен.
"Підроблені документи, фіктивні фірми, зміни юридичних адрес, - і все це роблять люди, які широко відомі в країні. Це абсолютно неприйнятна практика, а суди це покривають і захищають. Мені здається, що і банківське співтовариство загалом мусить займати в цьому плані непримиренну позицію. Для нас дуже важливо, що ми знайшли порозуміння в цьому питанні з керівництвом НБУ і отримали підтвердження готовності вирішувати подібні проблемні питання на найвищому рівні. Якщо з деякими фігурантами найближчим часом ми не досягнемо взаєморозуміння, розповімо всі шахрайські схеми, які були застосовані стосовно нас", - сказав він журналістам в четвер.
ПАТ "Альфа-Банк" (до січня 2001 року - Київський інвестиційний банк) засновано в 1993 році і входить до складу міжнародного консорціуму Альфа-Груп (РФ). Найбільшими акціонерами банку на 1 липня 2011 року були ABH Ukraine Limited (Кіпр, 80,1%) і ВАТ "Альфа-Банк" (РФ, 19,9%).
Згідно з даними Нацбанку України, до 1 липня 2011 року за розміром загальних активів (28,786 млрд грн) Альфа-Банк посідав дев'яте місце серед 176 українських банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас