Експерт: Янукович збайдужів до реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Янукович збайдужів до реформ

Казна та Політика
4881
Президент України Віктор Янукович збайдужів до реформ через брак реформаторів в команді та інших можливостей утримати владу.
Як повідомляє УНН, таку думку висловив директор Центру соціологічних досліджень "Український барометр" Віктор Небоженко.
"Коли ці люди, що сьогодні при владі, тільки прийшли, то вони багато говорили про конституційну реформу, інші реформи, але з часом все це затихло. І сьогодні ми бачимо, що практично всі реформи зупинилися. Замовкли навіть люди, які раніше їх декларували", - зазначив експерт.
На думку Небоженка, влада відмовилася від реформ і серед політиків і високопоставлених осіб немає людей, яких можна вважати двигунами реформ.
За його словами, всі реформи можуть завершитися зміною виборчого законодавства та внесенням змін до Конституції України, згідно з якими вибори глави держави будуть відбуватись у Верховній Раді.
Нагадаємо, на початку жовтня Янукович заявляв, що європейська інтеграція України повинна відбуватися в першу чергу через ефективне реформування країни.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас