Рада застрахує майбутнє депутатів за 4,4 млн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада застрахує майбутнє депутатів за 4,4 млн.

Казна та Політика
342
Верхова Рада оголосила про проведення закупівлі послуг зі страхування життя і здоров'я народних депутатів України. Про це повідомляє "Вісник державних закупівель"
Як зазначено в оголошенні, очікувана вартість страховки складе 4,432 млн. грн. Тобто, приблизно 10 тис. грн. на кожного з 450 парламентаріїв.
Таким чином, за рахунок державного бюджету будуть застраховані життя і здоров'я навіть тих депутатів, які взагалі не беруть участі в засіданнях Верховної Ради.
Як повідомляє "Вісник державних закупівель", ліцензію на здійснення обов'язкового державного страхування життя і здоров'я народних депутатів України мають "Страхова компанія "Брокбізнес" і НАСК "Оранта".
Термін надання послуг: жовтень - грудень 2011 року.
Нагадаємо, згідно з нещодавнім дослідженням всеукраїнської громадської організації "Прозора демократія" та інформагентства "Українські новини", з 1 лютого по 8 липня 2011 року на жодному засіданні Верховної Ради не були присутні 11 депутатів фракції Партії регіонів (Рінат Ахметов, Ігор Гуменюк, Володимир Зубик, Серьога Кий, Павло Климець, Олександр Лещинський, Володимир Мальцев, Сергій Момот, Андрій Орлов, Василь Стельмашенко, Юрій Чертков) і 2 депутати від фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" (Гарегін Арутюнов і Костянтин Жеваго). Таким чином, на депутатів-"прогульників" з держскарбниці буде виділено майже 130 тис. грн.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас