Безробіття в Іспанії досягло 15-річного максимуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безробіття в Іспанії досягло 15-річного максимуму

Казна та Політика
257
За підсумками третього кварталу цього року безробіття в Іспанії досягло 15-річного максимуму - 21,52 відсотка. Кількість іспанців, зайнятих пошуками роботи, впритул наблизилася до п'яти мільйонів. Про це повідомляє Agence France-Presse.
Агентство зазначає, що уряду навряд чи вдасться досягти своєї мети - зниження безробіття до 19,8 відсотка до кінця цього року. Саме це питання владна партія соціалістів вибрала як ключове у передвиборній гонці, яка завершиться в листопаді цього року.
Місцеві ЗМІ зазначають, що 15-річного максимуму показник досяг у розпал туристичного сезону, коли має бути значно менше складнощів із зайнятістю, ніж в інші пори року. Найбільше безробітних в Іспанії серед молодих людей у ​​віці 16-24 років - 45,8 відсотка.
Нагадаємо, за підсумками саміту, на якому країни Євросоюзу обговорювали заходи боротьби з борговою кризою, учасники зустрічі заявили, що докладуть зусиль для зниження рівня безробіття в Іспанії. Мадриду, в свою чергу, доведеться зробити ринок праці більш гнучким, а також провести реформи, які підвищують конкурентоспроможність підприємств.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас