Азаров в Петербурзі підписав чисті бланки, - Кириленко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров в Петербурзі підписав чисті бланки, - Кириленко

Енергетика
1035
Лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко вимагає негайно оприлюднити угоду про зону вільної торгівлі в рамках СНД, підписаного прем'єр-міністром Миколою Азаровим 18 жовтня в Росії.
Як повідомили УНІАН у прес-службі "За Україну!", Кириленко направив депутатський запит на ім'я Азарова з вимогою негайно надати текст угоди.
"Минув тиждень з моменту підписання угоди про зону вільної торгівлі СНД. І за цей час ні Комітет закордонних справ Верховної Ради, ні експерти, ні економісти не бачили текст угоди, - зазначив Кириленко, - складається враження, що Азаров підписав чисті бланки, на яких зараз від імені України пишеться якийсь документ".
Кириленко додав, що, підписуючи такий важливий документ, уряд не провів жодного експертного або громадського обговорення даної угоди.
"Азаров і компанія весь час говорять про те, що це буде благо для України. Але я їм хочу нагадати, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, тим більше, якщо цей сир кремлівський", - сказав лідер партії.
"На моє переконання, приховування тексту угоди про створення зони вільної торгівлі СНД від українців свідчить, що влада вкотре пішла на здачу національних інтересів", - переконаний Кириленко.
Нагадаємо, 18 жовтня в ході засідання глав урядів країн СНД у Санкт-Петербурзі було підписано угоду про створення зони вільної торгівлі. Угоду підписали Росія, Україна, Білорусь, Казахстан, Вірменія, Таджикистан, Молдова і Киргизстан. Не підписали угоду Азербайджан, Туркменістан і Узбекистан.
Того ж дня прем'єр-міністр України Микола Азаров висловив сподівання, що підписана угода про зону вільної торгівлі (ЗВТ) у рамках СНД набуде чинності з січня 2012 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас