Азаров: З МВФ вдасться домовитися про непідвищення тарифів на газ для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: З МВФ вдасться домовитися про непідвищення тарифів на газ для населення

Енергетика
416
Уряд виходить з позиції, що вдасться знайти порозуміння з МВФ і не підвищувати зараз тарифи на газ і теплову енергію для населення. Про це Прем'єр-міністр України Микола Азаров сказав під час спілкування з колективом Державного підприємства "Конструкторське бюро "Південне" ім. М. К. Янгеля", повідомили в прес-службі КМУ.
"На нас очікують непрості, складні переговори, але ми розраховуємо досягти взаєморозуміння", - підкреслив М. Азаров, коментуючи переговорний процес з МВФ.
Прем'єр-міністр розраховує на успішне завершення газових переговорів з Російською Федерацією, що разом з реалізацією програм енергоефективності та енергозбереження дозволить не підвищувати тарифи для населення.
Прем'єр-міністр підкреслив, що всі пункти програми співпраці з МВФ виконуються, і він очікує на позитивні результати роботи місії МВФ в Україні.
Як повідомляв УНН, сьогодні до України прибула місія Міжнародного валютного фонду, яка планує працювати в Україні з 25 жовтня по 4 листопада. Під час свого візиту МВФ має намір вдруге переглянути програму за угодою stand-by і провести консультації з роботи в 2011 році.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас