Колесников запропонував продавати назви станцій київського метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников запропонував продавати назви станцій київського метро

Казна та Політика
4931
Віце-прем'єр-міністр, міністр транспорту та зв'язку України Борис Колесников припускає, що назви станцій майбутнього наземного метро продаватимуть компаніям і приватним особам.
"Дуже цікавою складовою доходів, крім визначення вартості поїздки в залежності від довжини маршруту, є реклама та продаж назв окремих станцій метро - як компаніям, так і приватним особам", - заявив Колесников 20 жовтня за підсумками семінару з питань проектування, будівництва, управління та розвитку метрополітену, який відбувся в Дубаї, повідомляє ТСН.
"Наприклад, ви їдете вздовж фабрики "Рошен", а станція називається "Петро Порошенко subway station". Це і запам'ятовується, і служить кращою рекламою. Тому, думаю, заможні українці зможуть таким чином реалізувати свої амбіції і увічнити свої імена. Крім того, є багато корпорацій, які потребують такої реклами", - сказав Колесников.
За його словами, в Дубаї деякі станції метро носять назви компаній - провідних гравців ринку, які тим самим рекламують свою продукцію. Кошти, виручені від такої реклами, йдуть на розвиток і будівництво самого метрополітену.
Колесников також підкреслив, що Міністерство інфраструктури України разом з мерами і губернаторами найбільших українських міст будуть працювати над максимальним зменшенням вартості реалізації проекту наземного метро, при забезпеченні європейського рівня послуг.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас