Бернанке: Криза єврозони може негативно позначитися на економіці США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бернанке: Криза єврозони може негативно позначитися на економіці США

Казна та Політика
358
Боргова криза в Греції може негативно позначитися на стані американської економіки. Глава Федеральної резервної системи США (ФРС) Бен Бернанке заявив про це на зустрічі з представниками демократичної фракції в сенаті.
Зустріч відбувалась за закритими дверима, проте про деякі її подробиці журналістам розповіли самі сенатори. Так, заступник голови фракції Річард Дурбін повідомив, що глава ФРС розцінив ситуацію як вселяє побоювання. За його словами, Бернанке визнав, що "це може вплинути на американську економіку".
Інші законодавці звернули увагу на дискусію щодо ситуації на ринку житла. Зокрема, він закликав сенат розглянути план з надання допомоги тим сім'ям, які не можуть виплатити кредити за іпотекою через складні фінансові умови.
"Бернанке збирається представити свої рекомендації наступного тижня, і ми можемо розглянути їх", - сказала в зв'язку з цим сенатор Дайенн Файнстайн.
Її колега Марк Уорнер зазначив, що законодавці, у свою чергу, вважають, що йому слід приділити більше серйозну увагу проблемам іпотечного ринку, які уповільнюють процес економічного відновлення. "Вважаю, стає дедалі більш очевидним, що це робить великий тиск на нашу економіку", - цитує ІТАР-ТАСС сенатора.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас