У міліції попередили: МММ-2011 - це небезпечна фінансова піраміда — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У міліції попередили: МММ-2011 - це небезпечна фінансова піраміда

840
Київська міліція попередила українців про небезпеку участі в новій фінансовій піраміді Сергія Мавроді МММ-2011.
Про це йдеться в повідомленні київської міліції, повідомляє Українська правда.
У повідомленні наголошується, що через МММ-2011 "відомий російський шахрай середини 1990-х намагається відновити схеми, схожі за своєю суттю на фінансові піраміди за допомогою Інтернету". "Це підприємство в органах державної влади України не зареєстровано, розрахункових рахунків у банках та майна не має", - нагадали в МВС.
За словами представників міліції, небезпека вкладення грошей у подібне підприємство для громадян України полягає в тому, що довести свою участь у ньому в подальшому може бути неможливо.
"Реєстрація учасника здійснюється через Інтернет, і вся інформація про нього зберігається на серверах організатора піраміди. Тож цю інформацію можна видалити або змінити в будь-який момент. Крім того, неможливо буде довести факт внесення грошей. Учасник перераховує кошти не конкретній організації, а невідомій фізичній особі. Так званим десятникам або сотникам", - сказано в повідомленні.
"У графі призначення платежу не зазначається інформація про підприємство "МММ-2011", не фіксуються його реквізити. З'являється лише звичайний платіж, не пов'язаний з підприємницькою діяльністю", - розповіли в МВС.
У міліції наголосили, що громадянам України, які зважилися на відносини з цією організацією, "слід дуже уважно ставитися до подібного роду пропозицій".
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас