Приватбанк цілком розрахувався за все майно банку "Україна", надане йому в оренду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк цілком розрахувався за все майно банку "Україна", надане йому в оренду

Фондовий ринок
104
На сьогоднішній день Приватбанк цілком розрахувався і розраховується за все майно банку «Україна», надане йому в оренду, за винятком тих випадків, у яких ліквідатор не виділив кошти на відновлення непридатних для експлуатації приміщень, а також за приміщення які не були передані орендарю вчасно (у цьому випадку зроблене коректування сум орендної плати). Про це повідомила прес-служба Приватбанку. Таким чином, банк у повному обсязі виконує узяті на себе в рамках договору з Ліквідатором «України» зобов'язання.
Що ж стосується питань подальшого використання цього майна, то за даними прес-служби банку, Приватбанк розгляне питання придбання приміщень банку «Україна» тоді, коли вони будуть виставлені на торги. При цьому, Приватбанк забезпечить виконання усіх своїх зобов'язань і традиційно високий рівень обслуговування як корпоративних, так і індивідуальних клієнтів відділень, відкритих на базі приміщень "України".
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку нараховує 1 409 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережа обслуговування пластикових карт: 718 банкоматів, 11 206 POS-терміналів і 1 873 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас