Ощадбанк зміцнює інкасаторську службу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк зміцнює інкасаторську службу

Фондовий ринок
162
Інкасаторські послуги в найбільшому державному банку сьогодні надаються 434 ощадбанківськими відділеннями, які обслуговують щодня понад 6000 установ свого банку, а також майже 4000 інших суб’єктів господарювання, - повідомив голова правління Ощадбанку Анатолій Шаповалов. Для здійснення інкасації - приймання, доставки і здачі грошових коштів та інших цінностей - банк має кваліфікований персонал, чималий досвід надання інкасаторських послуг, спеціальні технічні засоби безпеки, у тому числі вогнепальну нарізну зброю. Наші клієнти, зазначив банкір, дають високу оцінку надаваному банком інкасаторському сервісу.
Серед тих, хто відкрив нещодавно свої поточні рахунки в установах Ощадного банку, А.Шаповалов назвав Державне підприємство поштового зв’язку “Укрпошта”. Обслуговування такого поважного корпоративного клієнта сприяло збільшенню обсягу робіт, що їх виконують банківські підрозділи служби інкасації та перевезення цінностей. Згідно з укладеною між Ощадбанком та “Укрпоштою” генеральною угодою інкасатори банку тепер доставляють підкріплення готівки районним вузлам зв’язку.
За словами Анатолія Шаповалова, автомобільний парк служби інкасації Ощадного банку цього року поповнився 75 новими автомобілями. Їх постачальником стала корпорація “УкрАВТО”, яка має розгалужену мережу пунктів сервісного обслуговування. Всього в Ощадбанку на ринку інкасаторських послуг працює сьогодні понад 900 автомобілів.
Ми повинні завжди дбайливо ставитись до потреб тих, хто працює в службі інкасації, - сказав на завершення керівник Ощадбанку. Адже інкасатор – це професія підвищеного ризику. І своє завдання менеджмент банку вбачає в тому, щоб убезпечити як довірені інкасаторам цінності, так і життя наших співробітників.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас