Путін і Азаров, можливо, проведуть окрему зустріч у Петербурзі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін і Азаров, можливо, проведуть окрему зустріч у Петербурзі

Енергетика
220
Глави урядів України і РФ можуть провести окрему зустріч у рамках багатосторонніх заходів, запланованих на 18-19 жовтня в Петербурзі.
"Графік двосторонніх зустрічей Володимира Путіна в Петербурзі ще остаточно не зверстаний. Разом з тим, подібні багатосторонні формати в рамках СНД традиційно використовуються для проведення окремих зустрічей", - повідомив раніше прес-секретар прем'єра РФ Дмитро Пєсков.
Як повідомила прес-служба уряду Росії, 18-19 жовтня в Петербурзі пройдуть засідання глав урядів СНД, а також Міждержавної ради ЄврАзЕС і Вищого органу Митного союзу на рівні прем'єрів. Російську делегацію на цих заходах очолить Путін.
Тим часом прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив минулого тижня журналістам, що розраховує обговорити російсько-українські газові угоди в ході найближчих контактів з главою російського уряду 18 жовтня.
Азаров додав, що ця тема буде обговорюватися на рівні президентів України і Росії. 18 жовтня в Донецьку Медведєв і Віктор Янукович візьмуть участь у другому російсько-українському міжрегіональному економічному форумі.
У свою чергу джерело в апараті уряду РФ повідомило, що прохання про зустріч з Путіним надходили і від глав урядів інших країн, які приїдуть до Петербурга, зокрема, від Білорусі, Киргизії, Вірменії і Молдови. "Навіть якщо для окремих двосторонніх зустрічей часу не буде, формат заходу завжди дозволяє прем'єрам переговорити", - зазначило джерело.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас