Яценюк: Під прикриттям Євро-2012 йде масштабне розкрадання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк: Під прикриттям Євро-2012 йде масштабне розкрадання

Казна та Політика
780
Лідер партії "Фронт Змін", народний депутат від НУ-НС Арсеній Яценюк заявляє, що під прикриттям підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні відбувається масштабне розкрадання коштів.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Дніпропетровську.
За словами Яценюка, Євро-2012 став найдорожчим чемпіонатом за всю історію його проведення. Вартість підготовки України до Євро-2012 дорівнює обсягу коштів, запозичених нашою країною у Міжнародного валютного фонду, додав лідер партії "Фронт Змін".
"Я недавно зустрічався з одним іноземцем, і він мені сказав, що Україна дійсно серйозна країна. На моє запитання, він відповів, що ми стали другими в світі за вартістю стадіону (Національного спортивного комплексу "Олімпійський" - УНІАН). На першому місці за вартістю - стадіон у Нью-Йорку, який коштує 1,1 млрд. дол. "Олімпійський" обійшовся в 1 млрд. дол., і це було не будівництво стадіону з нуля, а його реконструкція", - зазначив Яценюк.
За словами Яценюка, його іноземний співрозмовник констатував, що Україна за останнє десятиліття стала країною номер один за кількістю витрачених коштів на один спортивний стадіон.
"Але це, я переконаний, не витрати, а розкрадання коштів", - підкреслив Яценюк.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас