Тігіпко: Закон про держзакупівлі забезпечить максимальну прозорість при процедурі їх проведення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Закон про держзакупівлі забезпечить максимальну прозорість при процедурі їх проведення

Казна та Політика
268
Закон про державні закупівлі забезпечить максимальну прозорість при проведенні процедури закупівель. Про це сьогодні під час XI Міжнародного економічного форуму повідомив віце-прем'єр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Позиція, яка була надзвичайно важлива щодо скорочення дефіциту бюджету - державні закупівлі. Для нас дуже важливі конкурентні умови під час державних закупівель", - сказав Тігіпко.
За його словами, це дозволить економити бюджет з одного боку, і з іншого боку - стимулювати ефективних виробників.
"Велика проблема тут - корупція. Я чую багато розмов про те, що закон про державні закупівлі неідеальний, але наші зусилля будуть спрямовані на те, щоб всі змогли брати участь у державних закупівлях виключно на прозорих умовах. Максимальна прозорість в інтернеті і ЗМІ, і тоді ми отримаємо якість послуг", - підкреслив Тігіпко.
Нагадаємо, 2 жовтня в Україні набрав чинності закон про держзакупівлі в одного учасника, який уточнює підстави для застосування процедури закупівлі в одного учасника. Закон також встановлює новий механізм застосування процедури закупівлі в одного учасника, згідно з яким відсутня необхідність отримання погодження уповноваженого органу у сфері державних закупівель.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас