Азаров: Переговори Януковича і Мєдвєдєва 18 жовтня стануть визначальними в газовому питанні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Переговори Януковича і Мєдвєдєва 18 жовтня стануть визначальними в газовому питанні

Енергетика
333
Переговори 18 жовтня Президента України Віктора Януковича і Президента Росії Дмитра Медведєва стануть визначальними в газовому питанні. Про це глава українського уряду Микола Азаров заявив в ході наради з будівництва терміналу "D" в аеропорту "Бориспіль", передає кореспондент РБК-Україна.
"Зустріч 18 числа нашого Президента буде дуже важливою... Газове питання для нас надзвичайно важливе... і я не хочу на даний момент розкривати всі деталі, але можу сказати одне, що у нас є переконання в тому, що в найближчі кілька тижнів ми завершимо газові переговори", - підсумував прем'єр-міністр.
При цьому Азаров нагадав, що робоча група на чолі з міністром енергетики і вугільної промисловості Юрієм Бойко продовжує переговори з російською стороною, і вже через кілька тижнів у нас буде відповідь на це питання".
Нагадаємо, зустріч відбудеться в рамках ІІ Українсько-російського міжрегіонального економічного форуму.
Раніше Кабмін розпорядився забезпечити підготовку та проведення ІІ Українсько-російського міжрегіонального економічного форуму "Науково-технічне співробітництво регіонів та міжрегіональна виробнича кооперація". Про це йдеться в розпорядженні Кабміну від 5 жовтня 2011 р. № 981-р.
Згідно з ухваленим документом, форум відбудеться 18 жовтня 2011 р. в Донецьку. Підготовкою та проведенням заходу буде займатися спеціально створений організаційний комітет спільно з Донецькою облдержадміністрацією.
Нагадаємо, в ході візита до РФ 24 вересня Президент України Віктор Янукович під час переговорів з Президентом РФ Дмитром Медведєвим і прем'єр-міністром країни Володимиром Путіним зазначив, що Україні та Росії необхідно визначитися з проведенням регіонального економічного форуму та міждержавної комісії.
Як заявляв у серпні п.р. Президент Янукович перед початком зустрічі з Президентом Російської Федерації Медведєвим у Сочі, під час Українсько-Російського міжрегіонального економічного форуму в Донецьку йтиметься про широкий спектр питань міжгалузевого та міжрегіонального співробітництва України та Росії.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас