Тимошенко звернеться до Європейського суду з прав людини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко звернеться до Європейського суду з прав людини

Кримінал
427
7 років за ґратами. Такий вирок оголосили Юлії Тимошенко. Печерський райсуд визнав лідерку "Батьківщини" винною за статтею 365 Кримінального кодексу України. А саме – перевищення влади та службових повноважень.
Без подальшого права обіймати державні посади протягом трьох років. Також, суд задовольнив позов НАК "Нафтогаз України". Він вимагає від Тимошенко компенсації збитків, що були завдані через підписання газових угод у 2009-му. А це 1,5 мільярда гривень. Між тим, Юлія Тимошенко заявила, що оскаржуватиме вирок у Європейському суді з прав людини.
"Я вірю в те, що не роки правити авторитарному режиму в Україні. Я думаю, що залишилось дуже мало часу, тому що українці вже не раз доводили, що вони цінують свободу, цінують незалежність своєї держави, та цінують своє право на самовизначення в своїй країні. Ніхто не зможе, ні Янукович, ні Кірєєв моє чесне ім’я принизити. Я працювала на користь України, працюю і буду працювати", - заявила Юлія Тимошенко лідерка "Батьківщини". Передає телеканал UBR.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас