Москаль: Якщо співробітників Могильова зарплата не влаштовує - ніхто нікого не тримає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москаль: Якщо співробітників Могильова зарплата не влаштовує - ніхто нікого не тримає

Казна та Політика
577
Депутат від "Народної самооборони" Геннадій Москаль вважає, що зарплати потрібно підвищувати всім категоріям населення, і не надавати привілеї щодо їх підвищення певним відомствам.
"Збільшувати потрібно не тільки міліції, збільшувати потрібно всім. Нема привілеїв. Ми одних не можемо поставити по зарплаті вище всіх в Україні".
"На всі відомства необхідно збільшити видатки з держбюджету: на вчителів, на лікарів. Хіба хірург має меншу відповідальність, ніж працівник міліції. Не меншу - а одержує набагато менше", - зазначив Москаль.
"Тому давайте не будемо говорити - маленька зарплата, і ми не хочемо працювати. Залежить не від зарплати, залежить від того, що мама дала. Якщо розум не дала, то ні інститут, ні зарплати його не компенсують", - додав він.
Депутат зазначив, що служба в МВС є добровільним вибором кожного громадянина України.
"Якщо співробітників Могильова зарплата не влаштовує - ніхто нікого не тримає", - сказав Москаль.
"Якщо мене буде не влаштовувати зарплата у Верховній Раді, я в будь-який час подам Литвину заяву і скажу, що я складаю свої повноваження і йду собі у бізнес, тим більше контрабанда декриміналізується, все декриміналізується, можна займатися, чим хочеш: красти, приватизувати, горілку розбавляти, молоко розбавляти", - додав нардеп.
Раніше Геннадій Москаль заявив, що після захоплення кілерів в Одесі, що закінчилося смертю міліціонерів, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов повинен подати у відставку.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас