Азаров пообіцяв, що через п'ять років українці будуть жити в 1,5 рази краще — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров пообіцяв, що через п'ять років українці будуть жити в 1,5 рази краще

Казна та Політика
1450
Прем'єр-міністр Микола Азаров переконаний, що через п'ять років українці будуть жити в 1,5 рази краще, ніж живуть зараз.
Свою думку він висловив під час спілкування з користувачами Facebook, відповідаючи на питання, якою він бачить Україну через 5-10 років.
"У 10 років мені попалася дуже хороша книга, яким буде Радянський Союз у 1961 році. На обкладинці цієї книги були намальовані суперсучасні будівлі, літаки, ракети. Я думав, що все це через 4 роки збудеться. Минуло 4 роки, книжка у мене лежала на столі, а я не знайшов у своєму рідному місті ніяких особливих змін. Книга так і залишилася мрією. Відтоді я дуже обережно ставлюся до прогнозів", - розповів Азаров.
"Але якщо говорити серйозно, то через 5 років ми повинні жити десь в 1,5 рази краще, ніж живемо зараз, якщо будемо збільшувати свій ВВП приблизно на 10% на рік. В 1,5 рази краще - це означає, що кожна сім'я зможе приблизно в 1,5 рази більше купувати товарів, продуктів, послуг", - пояснив прем'єр.
Після закінчення спілкування Азаров визнав, що подібні зустрічі з блогерами потрібні й важливі. "Спілкування вийшло цікавим і пізнавальним", - поділився враженнями прем'єр.
Разом з тим, нещодавно повідомлялося, що сторінкою Азарова в Facebook цікавляться тільки боти. Було відмічено, що його сторінка заповнена переважно повідомленнями від штучно створених профайлів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас